Ikke bli lurt

Velkommen til Sharif-metoden

Team Sharif er opptatt av priser og at kunder ikke skal betale mer enn de behøver. Vi har som kjent uslåelige priser som både er Norges BESTE og BILLIGSTE. 

Vi oppfordrer alle til å sammenligne våre priser med andre. Et produkt må da sammenliknes med identisk produkt for riktig sammenlikning (Samme dimensjon, samme merke, og samme modell).

Mange nettbutikker annonserer i dag med billige priser som den første prisen kundene ser. Dette er nettopris, kun for dekket. Trykker man seg videre inn til kassen så vil miljøavgift og frakt komme i tillegg, og kan øke prisen ytterligere med opp til 600 kroner. Og i noen tilfeller mer. Våre priser er inkludert mva, inkludert miljøavgift, og ikke minst inkludert gratis frakt i hele Norge. Vi har altså ingen skjulte kostnader. Den første prisen du ser hos oss pr dekk, er også den endelige prisen du betaler i kassa pr dekk.

Så vi oppfordrer igjen alle til å sammenlikne våre priser med alle andre og se selv. Ved å gjøre dette så vil du som forbruker alltid være sikker på at du får produktet du er ute etter til billigst pris.


Vi har avslørt feil i Prisjakt

Vi vil fortsatt at alle kunder skal sammenligne vår nettbutikk med andre nettbutikker.
Til de som har tillit til Prisjakt så er det beklagelig å informere dere om at det i mange tilfeller er oppført feil priser i Prisjakt.

For å få opp riktig pris I Prisjakt så er du nødt til å trykke deg videre inn på linken til nettbutikken som står oppført, for så å legge produktet inn til kassen. Og rett før du betaler da så ser du alle ekstra kostnader. Er du oppmerksom da så vil du oppdage at den første prisen du så i Prisjakt er feil. Dette er et gjentakende problem i Prisjakt-systemet, og det er grunnen til at vi ikke har inngått et samarbeid med disse. Selv om vi har de billigste prisene.

Med andre ord så stemmer ikke prisene til Prisjakt. Ikke nok med at det tilkommer ekstra kostnader i kassen til nettbutikken, men disse prisene inkludert alle kostnader er i tillegg også feil sammenliknet med Prisjakt's annonsering av produktet.

Vi har vært i dialog med Prisjakt for å informere om denne problematikken. De har sjekket opp dette og erkjent at dette er et problem de nå har oppdaget i sine systemer etter dialog med oss. Ikke bare i dekk-kategoriene, men også andre. Du risikerer altså som aktør å ikke bli ført opp som billigst i Prisjakt på grunn av dette. Det er trist overfor alle aktører som har inngått avtale med prisjakt i den tro om at deres priser vil bli sammenliknet riktig og rettferdig med andre. Men det er ikke minst mer trist overfor forbrukerne som legger sin tillit til prisjakt som et sted for sammenlikning av priser. Vårt ønske er at ingen skal føle seg lurt eller villedet. Er du fornøyd med prisjakt-systemet så fortsett gjerne med dette.

Sammenlikn også våre priser opp mot Prisjakt. Men vi oppfordrer alle til å bruke Sharif-metoden for å forsikre deg selv om at du får produktet du er ute etter til billigst pris.

Det er alltid sluttsummen inludert alle kostnader som teller. Og da ER VI billigst.

Vår garanti og utfordring

Vi SKAL til enhver tid være billigst. Og da trenger vi deres hjelp. Hvis du om formodning klarer å finne en nettbutikk som er billigere enn oss i kassen inkludert frakt og miljøavgift, så send oss en link så vil vi sette ned prisen vår fortløpende.
VI SKAL TIL ENVHER TID VÆRE BILLIGST.

Vi er offisielt tilbake. Takk til alle kunder og leverandører for tilliten.

Hilsen 
Team Sharif